×ãÖDzÊÈü¹û

Forum Banki +Dodaj wÄ…tek

Z-hakoway revolut

Witam państwa w 2022 roku otrzymałem cudzą transakcję na kwotę 170 €. Nawet o tym nie wiedziałem bo akurat w tym czasie nie korzystałem z konta revolut wczoraj dopiero zacząłem pisać z nimi na czacie okazuje się że ktoś wpłacił mi 170 euro dalej sobie tym operował jest kilka transakcji na tą kwotę jest bardzo dużo cudzych obcych weryfikacji a wczorajsza wiadomość od konsultanta aż mnie przeraziła napisał do mnie czy otrzymałem na konto wpływ 90 000 zł jest to dla mnie bardzo dziwne bo jestem w polskich rejsach długów już długi czas kiedyś próbowałem w revolut wziąć kredyt odrzucili mnie wiedziałem i dlatego czułem że moje konto może być tam bezpieczne i moje dane osobowe teraz pisząc na czacie revolut czuję się jakbym raz pisał z konsultantem a ja z osobą która przyjęła mi konto generując PDF rozmowy nie widzę tej rozmowy którą widzę na czacie revolut co chwilę dostaję wiadomość od nich że weryfikują moją sprawę odezwą się co chwilę odzywasz się kto inny A strona która wpłaciła mi 170 € na konto oferuję wycieczki na arktykę pięciodniowe czy mógłby ktoś mi doradzić gdzie ja mam to tak naprawdę zgłosić nie chodzi mi o nasze polskie organy ścigania tylko o to że ludzie na świecie myślą że rewolut jest bezpieczny a tak naprawdę mogą mieć w transakcjach operacje których oni nie wykonywali może dlatego tego nie widziałem bo patrzyłem na polskie konta a transakcje są na kontach euro i USD
  • Z-hakoway revolut Autor: tppk69