Już myślałem, że ci się polepszyło ale widać, że dalej masz uraz po tym jak oddałeś akcje INM ze stratą po 11 groszy a przy 12 groszach napisałeś, że nie rozumiesz giełdy a kurs poszedł o ponad 200% :)
/forum/temat_nigdy-nie-zrozumie-polskiego-banana-i-akcjonariuszy-inm,59423603.html
Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02
Vincent to nie leszcz kupowaÅ‚ po 11-12 i nawet po 14-15 ale to JA braÅ‚em i tuż przed keszowaÅ‚em zysków przy 32-34 zÅ‚ miaÅ‚em tych akcji ok 4 mln szt. nastÄ™pnie keszowaÅ‚em w styczniu 2024 po 0,3 i obecnie zyski pracujÄ… już i zarabiajÄ… od poczÄ…tku roku prawie 140 k na TAO ( w tamtym roku TAO mi przyniosÅ‚o dużo dużo ·É¾±Ä™³¦±ðÂá niż to co teraz od stycznia wiÄ™c rok szykuje siÄ™ rewelacyjny)
A ta drobnica czyli akcje Invention jakie mi zostały to obecnie nawet nie 8% całego portfela polskich spółek a wliczając jeszcze portfel walutowy do krypto to ok 1% :)
Tak więc nie musisz na forum INM szukać atencji bo ja nie mam czasu na wszystko odpisywać, wejdę sobie raz na jakiś czas i podbije kilka wątków i tylko to co mnie interesuje. Jęki jakie tam za mną wydajecie to już nawet nie są śmieszne ale trochę takie żałosne i wstydliwe :)
Ja nawet nie mam czasu na forum bankiera, wróciłem z kilkudniowego wyjazdu i pod koniec lutego jadę na kolejny tydzień w ciepłe kraje, Człowieku zacznij żyć i wydać pieniądze i ich lepiej nie inwestuj bo nie umiesz :)