×ãÖDzÊÈü¹û

Forum ³Ò¾±±ðÅ‚»å²¹ +Dodaj wÄ…tek
Opublikowano przy kursie:  0,75 zÅ‚ , zmiana od tamtej pory: -39,73%

Vincent dalej płaczesz na forum Inventiona? Szukasz mojej atencji?

Już myślałem, że ci się polepszyło ale widać, że dalej masz uraz po tym jak oddałeś akcje INM ze stratą po 11 groszy a przy 12 groszach napisałeś, że nie rozumiesz giełdy a kurs poszedł o ponad 200% :)

/forum/temat_nigdy-nie-zrozumie-polskiego-banana-i-akcjonariuszy-inm,59423603.html

Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02

Vincent to nie leszcz kupowaÅ‚ po 11-12 i nawet po 14-15 ale to JA braÅ‚em i tuż przed keszowaÅ‚em zysków przy 32-34 zÅ‚ miaÅ‚em tych akcji ok 4 mln szt. nastÄ™pnie keszowaÅ‚em w styczniu 2024 po 0,3 i obecnie zyski pracujÄ… już i zarabiajÄ… od poczÄ…tku roku prawie 140 k na TAO ( w tamtym roku TAO mi przyniosÅ‚o dużo dużo ·É¾±Ä™³¦±ðÂá niż to co teraz od stycznia wiÄ™c rok szykuje siÄ™ rewelacyjny)

A ta drobnica czyli akcje Invention jakie mi zostały to obecnie nawet nie 8% całego portfela polskich spółek a wliczając jeszcze portfel walutowy do krypto to ok 1% :)

Tak więc nie musisz na forum INM szukać atencji bo ja nie mam czasu na wszystko odpisywać, wejdę sobie raz na jakiś czas i podbije kilka wątków i tylko to co mnie interesuje. Jęki jakie tam za mną wydajecie to już nawet nie są śmieszne ale trochę takie żałosne i wstydliwe :)

Ja nawet nie mam czasu na forum bankiera, wróciłem z kilkudniowego wyjazdu i pod koniec lutego jadę na kolejny tydzień w ciepłe kraje, Człowieku zacznij żyć i wydać pieniądze i ich lepiej nie inwestuj bo nie umiesz :)

TreÅ›ci na Forum ×ãÖDzÊÈü¹û (Forum) publikowane sÄ… przez użytkowników portalu i nie sÄ… autoryzowane przez RedakcjÄ™ przed publikacjÄ….

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL -3,42% 0,45 2025-04-30 15:40:46
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.