Nalezy sie spodziewac premiery nowego Prologu. osobiscie wiem ktorej gry, a innym radze sie nauczyc korzystac z informacji dostepnych publicznie. nie jestem insiderem tylko fanem gier i dlatego tez siedze na tej galezi GPW / NC i wiem gdzie mozna info znalezc i jak je rozczytac.
wiec albo koniec tego miesiaca bedzie nowy prolog, bedzie to pewne za okolo 10-14 dni czy bedzie to koniec tego miesiaca albo bedzie to przyszly miesiac max.
cierpliwym ktorzy trzymali i dokupywali po ostatniej i w sumie obecnej przecenie - gratuluje.
trolom typu N21 i jego podobnym - wspolczuje.
wiec jesli N21 ma jakies konkretne info albo konkretne wykresy + fundamenty oraz makroekonomiczne powiazania - to chetnie poslucham ale wszyscy wiemy ze N21 ich nie ma i tylko rzuca puste slowa i puste hasla bez zadnego podparcia - smutny los jego.
w sumie do powyzszego info mozna dodac ze raczej firma BKD dobrze sobie radzi bo rozpoczeli prace nad chyba 3 tytulami nowymi od poczatku tego roku - raczej firma ktora by miala isc ku upadkowi nie rozpoczynala by 3 calkiem nowych projektow co po historii poprzednich widac ze trwaja okolo 1,5-2+ lat produkcja.
rowniez widac ze steam summer sale bardzo dobrze im idzie wiec pewnie dlatego ostatnio komunikat ze sa w stanie pokryc strate za poprzednie lata i dalej prowadzic dzialanosc.
w tym roku na pewno prolog jednej gry + pewnie jej pelna premiera i mysle ze rowniez mozna sie spodziewac premiery drugiej innej gry rowniez w tym roku ale tego nie jestem jeszcze w 100% pewien - ale bym powiedzial ze w tym roku albo najprawdopodbniej 2023Q1
pozdro dla znawcow i cierpliwych, bo cierpliwosc to cecha ludzi bogatych.