×ãÖDzÊÈü¹û

Forum ³Ò¾±±ðÅ‚»å²¹ +Dodaj wÄ…tek
Opublikowano przy kursie:  39,50 zÅ‚ , zmiana od tamtej pory: 5,82%
Moje drogie
Na wstępie chciała ja powiedzieć, że wszystkie byndziemy tu bogate.

Makieta to morze nie złoto, ale liczy się noł hał hał, a tutej nie znacie dnia ani godziny czym nad mogą zaskoczyć, bitkon przy tym to morze być pikuś.

Widziała ja te makiety we Wrocławiu jak była ja na delegacji w ramach nagrody za nadgodziny w weekendy.

Wszystko chodzi jak dobrze naoliwione moje kolana. Nawet ludki do Ciebie machajÄ…, a ludziska szukajÄ… dzisiej takich atrakcji.

Także moja analiza techniczna muwi kupować, kupować, bo byndziemy tu róść w gure.

Mam ją tylko nadzieję, że w gąszczu licznych tu wątków założonych, byndziecie mondre i dokonacie dobrych wyborów, bo Sputnik i Disney nie zasypują mandarynek w popiele.

Chyba jutro zaatakuje i kto wie, czy nie wystawie ja zlecenia na 5 szt PKC

Wasza Zenobia

• Nabogato Autor: ~zenobia

TreÅ›ci na Forum ×ãÖDzÊÈü¹û (Forum) publikowane sÄ… przez użytkowników portalu i nie sÄ… autoryzowane przez RedakcjÄ™ przed publikacjÄ….

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOLEJKOWO 2,96% 41,80 2025-05-02 16:41:18