×ãÖDzÊÈü¹û

PIT.pl
Forum ³Ò¾±±ðÅ‚»å²¹ +Dodaj wÄ…tek
Opublikowano przy kursie:  223,80 zÅ‚ , zmiana od tamtej pory: 0,54%

Jak bd 1000 zł to zrobicie za proc zysku przelew na Swiss bank account?

Możecie zmienić nick ale miejsca zamieszkania nie zmienicie. Podpompuje się trochę kurs ale to nie za darmo. Ja chcę miec proc z waszych zyskow. 3 proc od każdego wzrostu o 100 PLN. Nie jestem w stanie zejść z pakietu bo kurs się obniży a w Izraelu się nie cackaja nawet sami ze sobą. Przy 280zl i każdej ekwiwalentności x80 macie robić wpływy 3% na numer rachunku Swiss który podam. Jest trochę kasy do przelania a to dobra spółka więc tutaj hajs trzeba ładować. Mogę też wykupić zapasy butów z magazynów CCC w dowolnej ilości jakby siadł popyt. Na dzień dobry wzrost kapitalizacji o 20 proc a to nie jest mało.
Wpisywać odpowiedzi ze swoimi realnymi emailami. Napiszę co i jak na signalu wiecej

TreÅ›ci na Forum ×ãÖDzÊÈü¹û (Forum) publikowane sÄ… przez użytkowników portalu i nie sÄ… autoryzowane przez RedakcjÄ™ przed publikacjÄ….

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCC 3,45% 225,00 2025-05-02 17:03:17
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.