Dz

Forum Ҿł岹 +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,51 zł , zmiana od tamtej pory: -98,04%

Biernacki (czyli ja)

Szanowni,

Czytam te bzdury, które o mnie ludzie piszą na forum i muszę przyznać, że niektórych ponosi wyobraźnia bardzo daleko.
Sprostuję więc kilka tzw. „Faktów” z forum:
Nie jestem żadnym człowiekiem funduszy, ani Euvica. Inwestuje swoje środki a nie czyjeś (jak ktoś sugerował). Nie jestem z nikim poukładany (musiałbym to zgłosić wtedy przecież pod karą z MAR). Nie mam też żadnej wiedzy tajemnej ze spółki (abstrahuje że byłoby to niezgodne z MAR).

Po prostu wierzę, że ta spółka ma szansę się podnieść i tyle. Są to moje i tylko moje spostrzeżenia i nie radzę nikomu opierać na nich swoich decyzji inwestycyjnych. Jak stracę, to własne pieniądze. Tak działa giełda.

A całą bandę naganiaczy z forum bardzo proszę o zachowanie swoich opinii dla siebie i nie wachlowanie moim nazwiskiem w lewo i w prawo i nie odmienianie go przez wszystkie przypadki.
A jeśli ktoś mi nie wierzy ilna forum i chce usłyszeć to na żywo, lub naprawdę chce coś zrobić dla spółki (poza pisaniem nieprawdy na forum) to zapraszam aby sie zarejestrował na najbliższe walne na 29.11. Obiecuję, że porozmawiam z każdym kto się do mnie podczas/po NWZA zgłosi.

To tak w formie oświadczenia. Możecie teraz hejtować ten post do oporu. Nie zamierzam na niego odpowiadać, a chętnych do zadawania pytań zapraszam na NWZA na 29.111

Spokojnej nocy

Treści na Forum Dz (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&Բ;5 ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&ܴ;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.