Dz

Forum Ҿł岹 +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: -67,73%

Re: Znów zbijają...

Ależ ja mam bardzo dużo czasu, mam tu zainwestowane w tej chwili TYLKO I WYŁĄCZNIE pieniądze które tu zarobiłem w tym roku. W dodatku nie wszystkie, no ale prawie więc mniejsza.
Więc ryzykuję już tylko zysk, to też pieniądze ale łatwiej ... mnie łatwiej.

Wierzę, że ten papier przebije kiedyś 0,36 czy 0,38 ... w tym roku może nawet 0,45 ale na bank nie wtedy jak zacznie rosnąć w tym kwartale. Czyli jak zacznie rosnąć mam opcje, dobrać jak zacznie rosnąć tak powiedzmy do poziomu 0,31, może 0,32 i zacząć wywalać od 0,35 oraz wyrzucić wszytsko jak uznam, że to koniec i jeśli się nie mylę odkupić po 0,30, pewniej 0,28 a byc może 0,26.

Ale mogę też siedzieć i trzymać i patrzeć jak inni to robią.

Jeśli wyrzucę a nie spadnie, cóż nie zarobię aż tyle .... trudno. Swój moment już miałem ... spore pakiety papieru kupionego po 0,12 czy cos takiego wyrzuciłem na 0,45 i 0,49. Dałoby się wyżej, ale cóż .... przegapiłem. Jakoś z tym żyję! :D

jesli ty wolisz dobierac i trzymac do niewiadomo kiedy ... coz ratuluje, masz jaja ze stali. Zycze powodzenia, ale ja tak nie umiem .... za duzy cykor jestem. :P

Treści na Forum Dz (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CZARNKOW 0,00% 0,09 2025-04-29 11:00:00
ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&Բ;5 ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&ܴ;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.