Spółka jest maÅ‚o popularna bo tutaj siedzi akcjonariat dlugoterminowy bo to buduje wartość a co do informacji to siÄ™ nie zgodzÄ™ - komunikaty sÄ… na dobrym poziomie - czÄ™stotliwość. A co do spółki ja wykorzystaÅ‚em okazjÄ™ pewien czas temu na dokupienie fajnego pakietu choć obecnie jest taniej ( ale caÅ‚y rynek spadÅ‚) to spółka staÅ‚a siÄ™ niedowartoÅ›ciowana i jak wrócÄ… wzrosty to spółka tym razem może zahaczyć o 10 zÅ‚ za akcjÄ™ - ale czy warto wtedy sprzedać? Moim zdaniem nie warto. Ja z czasem im ·É¾±Ä™³¦±ðÂá miaÅ‚em akcji tym bardziej siÄ™ temu przyglÄ…daÅ‚em i zwiÄ™kszaÅ‚em pozycjÄ™. Sam mam produkty Yato i jestem bardzo zadowolony. To nie jest tak, że to jest czysta chiÅ„szczyzna bo oni projektujÄ… to i wyznaczajÄ… parametry produktów we WrocÅ‚awiu a zlecajÄ… wykonanie innym w wiÄ™kszoÅ›ci w Chinach bo najtaniej z danymi parametrami jakoÅ›ciowymi m.in jaka ma być stal do produkcji itd itd i później w laboratorium we WrocÅ‚awiu czy w Chinach to sprawdzajÄ…. Bo np Inter Cars jest czystym dystrybutorem biorÄ… produkt i sprzedajÄ… a tutaj masz inaczej trochÄ™ jak wczeÅ›niej napisaÅ‚em. Ja jestem spokojny o przyszÅ‚ość spółki jak i kurs kluczem do sukcesu w tej branży jest jakoÅ› i muszÄ… tego ponad wszystko pilnować.