GRAŁEM ALBO JAK KTO WOLI INWESTOWAŁEM NA JEDNEJ Z PLATFORM OD WRZEŚNIA. WPŁACIŁEM OK 30 000 USD.
Udało mi się ucIułać ok 25000 usd razem dało kwotę ok 55000 usd poprosiłem o wypłatę . oczywiście nie było żadnego problemu podobno wypłacono pieniądze z platformy i otrzymałem fa z helenic banku z informacją że muszę zapłacić podatek -kwota ok 15000 usd wtedy w 24 godziny pieniądze zostaną przelane na moje konto naiwnie wpłaciłem i co nic dowiedziałem się od brokera a póżniej od jakiegoś ktosia który przedstawił się jako regulator iż muszę wysłać jeszcze kwotę 20% tej transakcji jako zabezpieczenie która to kwota będzie zwrócona po wykonaniu wypłaty, platforma nadal istnieje ale nie ma już na niej moich pieniędzy jest natomiast na moim koncie mój wpłacony podatek tj ok 15000 usd . jeśli ktoś potrafi wytłumaczyć mi jak to wszystko działa lub powinno byłbym wdzięczny . sprawę zgłosiłem do biura detektywistyczno prawnego -oczywiście wpłaciłem kaucje i czekam
pytań mam kilka .
1-jest nielogiczne płacenie podatku przed otrzymaniem kasy zatem pismo z helenic banku jest fałszywa ?
2 -podatek i rzekome zabezpieczenie stanowi w praktyce równowartość całej kasy którą zainwestowałem - to żądanie ze strony brokera też śmierdzi?
3-jeśli ktoś ma doświadczenie w wykonywaniu wypłat proszę mi opisać jak to się odbywa i jeśli grający musi coś wpłacać dodatkowo aby odebrać swoją wypłatę to czy musi wpłacać podatki lub jakiekolwiek zabezpieczenia
jeśli można proszę o odpowiedż na forum. lub podać jakiś kontakt
GDYBY KTOŚ BIEGŁY MÓGŁ WYTŁUMACZYĆ MI TE ZAWIŁOŚCI I UTWIERDZIĆ MNIE W PRZKONANIU ŻE JESTEM SKRAJNYM FRAJEM BYŁBYM BARDZO WDZIĘCZNY.