×ãÖDzÊÈü¹û

Forum Kryptowaluty +Dodaj wÄ…tek

Re: Oszukał mnie broker - celineinvest.pro

°ä³úęść
Właśnie czytam te posty i powiem szczerze że też mam za gwostke bo zaczął do mnie pisać na dicordzie o kopiowanie pozycji i powiem że wejście do brokera Expert Copy Trading , kolega wyżej podał brokerów którzy są wypisani co do oszustw tego nie znalazłem ale sprawa śmierdzi bo tak zapisałem wpłaciłem 200 dolarów kopiował transakcje co dziennie 4 lub 5 dolarów później 30$ później 132 Irak wiesz później 300 później nawet było 800 czy coś takiego i plan się zakończył bo za te 200 dolarów kupowałem plan handlowy na tydzień. I doszło do wypłaty i się zaczęło zapłać za KYC 134 $ później prowizje od tej sumy odsetkowej czyli miałem 3200$ na grane czyli miałem prowizje zapłacić 320 dolarów... Wpłaciłem te 10 %prowizji ale 200 dolarów mi zaraz ściągnęli bo plan się odnowił ja mówię że nie zezwoliłem na to a on że automatycznie zaczęło się odnawiać i mój trader zaczął traidowac i kopiował moje transakcje i znowusz zarabiało aż jestem na sumie 3900 i muszę dopłacić 200 dolarów o będę mógł wypłacić te pieniądze. Ogólnie mój plan osiągnął 100% i nie mogą już kopiować. I powiem że jak wpłacę kolejne pieniądze to napewno cos wymyślą ale mój trader mówi mi że jak zapłacę ta prowizje to napewno wypłacę kasę....