Dnia 2024-09-04 o godz. 06:28 ~Krashan_Bhamradżang napisał(a):
> Chłop się przyczepił mojego lipcowego posta. Faktycznie chodziło mi tam o widły, ale o górne. 4 lipca rano wjechały 3 nowe umowy na TEDa. Moim błędem było przeoczenie, że umowa odnośnie zapx to tylko aktualizacja tej z Gdańska a nie tak jak myślałem zakup nowego sprzętu. Dwie pozostałe dały na naszym bananie zamiast oczekiwanej przezemnie zieleni - czerwień. P.s. jestem tutaj od października tamtego roku. Praktycznie od początku mam 100% portfela tylko w Synektiku. W czerwcu dobrałem kredyt na 80 tyś pomimo tekstów na forum, że "gra się tylko za swoje" i wsadziłem tutaj. W sierpniu sprzedałem połowę akcji (1500 sztuk) bo miałem okazję kupić działkę w wymarzonej okolicy(czego pomimo obecnego wystrzału, który dałby mi zarobić jakieś 60 tyś- nie żałuję) Resztę trzymam i pomimo, że nie lubię uśredniania w górę czekam października na przelew w wysokości 100tyś za podział majątku z byłą żoną i też ładuję tutaj. Ot cała historia.
Rano leciało ostro w dół, więc nie kłam krashan, wielonikowcu. Na BMX pisałeś o 300 zł, na RDG o 30zł i wieszałeś w grudniu ubiegłego roku ludzi na hakach.
Akcje XTB wywaliłeś po 40 zł i próbowałeś nagonić na Olymp.
Na wątku XTB szybko zmienłeś nick jak ci napisano kim jesteś. Znowu jesteś 123?
Dziwię się, że moder tak rzadko usuwał twoje posty.