Zobaczymy ile tu po 2 czy kolejnych grach warto x lat potrzymac jak maja doswiadczenie w produkcji najwiekszych hitow jak wiedzmin czy dying light co dali miliardy zarobic studiom a tu smiesznie niska kapitalizacja i tylko dlatego kupilem starward prze zwycene smieszna mega zanizony kurs i doswiadczenie nad najwiekszymi hitami co zarobily xx ponad obecna wycena spolki po kilkaset zl za kilka lat oddam sypcie dalej, co miesiac bede dobieral bo mam z czego - praca na etacie heh ale do czasu moze juz ostatni rok i pozniej zyski tylko z akcji :) czekamy.. moje 100tys wladowane tu moze sie zamienic w 1mln za rok jak dobrze pojdzie, czekam cierpliwie juz kilkanascie spolek wytypowalem na 1tys % w 1rok i sie sprawdzilo ale zawsze jakies smiecie spekulacyjne bralem myslac ze szybciej urosna i sie przeliczylem, ale nie tym razem. Jestem tez zwyziecza parkiet challenge z 2020r z covifu wtedy na wlasnym kapitale 2,5tys % zarobilem z 10 na 250tys a w finale konkursie dodatkowa kaska wpadla, fajnie to lubie. Jest pamietka w gazetach(zakupilem i przekaze pokoleniu) i na youtube :)