×ãÖDzÊÈü¹û

• Komedia Autor: ~zielony [77.111.247.*]
    Obserwuję od jakiegoś czasu. Kurs puchnie bo nikt nie sprzedaje, a zlecania kupna to jakieś groszówki. W takiej formie to może być wycenione nawet na 100000, tylko co z tego jak tego nikt od was nie kupi.

• Re: Komedia Autor: ~Dziki [5.173.96.*]
    Boli brak akcji widzę. Wystarczy dam w poniedziałek zlecenie kupna, a nie żalić się na forum.
  • Re: Komedia Autor: ~zielony [89.151.42.*]
    Źle mnie Pan zrozumiał. Obecna cena już teraz mnie odstrasza i nie jestem zainteresowany tym walorem. Gdy dojdzie do tych zaplanowanych 22zł zacznie spadać bo oczywistym jest,że nikt tego po tyle nie kupi. Chyba, że osobnik z tymi 15000 dojdzie do wniosku, że to za mało ,dźwignie i jeszcze bardziej zaczniecie się ,,bogacić". To jest tylko moja opinia i nie mam na celu krytykowania waszych inwestycji a tym bardziej samej spółki.

Dobrze napisane, ale nie zgodzÄ™ siÄ™ z tym, że wzrosty skoÅ„czÄ… siÄ™ przy 22. Moim zdaniem spółka ma potencjaÅ‚ na przynajmniej 50. Ludzie chyba też to widzÄ… i dlatego jest taki popyt na akcje. A co do sprzedawania wczoraj spokojnie można byÅ‚o to zrobić. Tylko po co jak można dużo ·É¾±Ä™³¦±ðÂá zarobić.
    Dziki pozdrawia.
  • Re: Komedia Autor: ~Napoleon [205.201.55.*]
    Z całym szacunkiem, ale jeśli nie jestem czymś zainteresowany, to nie zabieram głosu w tej sprawie, a skoro Pan wypowiada się negatywnie o naszych decyzjach, to jest w tym celowość i co skazuje raczej na zainteresowanie walorem, a niżeli jego brak.
  • Re: Komedia Autor: ~zielony [77.111.247.*]
    Byłem zainteresowany, lecz już nie jestem a postanowiłem dodać wpis żeby ludzie szukający szybkiego zarobku przemyśleli swoją decyzje. Z resztą się zgadzam, nie jestem zainteresowany i już nie będę zabierał głosu. Chciałbym napisać życzę codzienne zieloności, ale przy tym co tu się dzieje to zbędne więc życzę abyście to wy mieli rację, nikt na tym nie ucierpiał i powodzenia. Pozdrawiam.
  • Re: Komedia Autor: ~psycholog [78.11.165.*]
    Co widzę?wartość księgowa spółki 0,003 zł i umowa na termomodernizacje dwóch budynków z pompami ciepła i instalacjami oze, kurs około 9,63 zł a więc zgadzam się komedia i ewenement
    Następny bez akcji któremu pkc nie poszło i został na peronie.
  • Re: Komedia Autor: januszglowica [87.206.122.*]
    Każdy ma własny rozum. Tyle w temacie
[x]
FARMYFO -2,96% 13,10 2025-05-05 09:19:37
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.