W sumie na dobrą sprawę dzięki tobie zarobiłem już całkiem ładna sumkę i mam wrażenie że to nie koniec wzrostów. Dawaj dalej rady na forum bo się sprawdzają
Co jakiś czas będę tutaj wrzucał moje analizy i przemyślenia. Patrząc jaki popyt jest na tym papierze ostatnimi czasy. Dodając dodatkowo do tego, że spółka jest z branży OZE, zaczęła łapać nowe umowy i jest jeszcze bardzo mała. To potencjał do wzrostów moim zdaniem jest ogromny. Warte podkreślenia są obroty, które są największe w historii spółki. Tylko czekać aż napłynie tutaj wiekszy kapitał i na pokład wejdzie ktoś grubszy. Tych szczęśliwców co mają już papier zachęcam do trzymania. Tych co chcą mieć do zakupów.
Tradycyjnie Dziki pozdrawia i życzę zysków.
Niektórzy chyba nie rozumieją do czego służy forum. Ktoś ma ochotę wrzucać swoje spostrzeżenia to proszę bardzo, ale sugerować się tym co ktoś napisał na tym forum to już niezłym łosiem trzeba być. Każdy ma własny rozum i tyle
Witam :) wszystko wszystkim, tylko ta spłóka to dla wybranych, którzy mają ją w dostępnych ofertach kupna w biurze maklerskim, ja przeglądnąłem kilka razy w poszukiwaniu tej spółki i nie mam na liście dostępnych, nie wiem co jest grane, czy ktoś z tu obecnych spotkal się z podobnym przypadkiem? czy udało się to rozwiązać pozdrawiam
Obecna korekta może być dobrym momentem do zakupu. Leszczyna nie zrozumiała raportu i wywaliła papier, ale jak to mówią baba z wozu koniom lżej.
Dziki pozdrawia akcjonariuszy i życzę zysków.
No spółka ma dużą szansę, współpracuje z najlepszymi czyli szwedzkie pompy ciepła NIBE, a dzisiaj ogłosili promocję 10k zwrotu za montaż pompy NIBE. Instalator OZE! OZE to tylko wzrosty na najwyższych poziomach ale ludzie w Polsce nadal nie rozumieją tej technologii bo wolą być okłamywani przez ... wungiel! PS ja już nie płace za użytkowanie 200m2 domu NIC!
Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
Ja jestem chętny. Stop naganiaczom, którzy tak naprawdę nie naganiają tylko prezentują swoją opinię:D
A i przypomnę tylko, że zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności.
Dziki pozdrawia akcjonariuszy i życzę zysków.