Dz

• Czy coś łączy PBGames i Art Alliance? Sukcesy lepsze niż 100 pobrań gry? Autor: ~MikiBum [31.132.71.*]
    Czy ta firma wydała już jakąkolwiek grę? Ma jakieś cyferki którymi może już się pochwalić?

Jedyne co znalazłem w kwestii gier wydanych przez tą firmę to stronę na google play, firma ma ok 100 pobrań aplikacji Miki Bum,
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.artsalliance.mikibum

Dodatkowa zastanawiająca kwestia to to, że ludzie którzy wystawiali komentarze, a przynajmniej 2 osoby to pracownicy/byli pracownicy Prime Bit Games(wg.linkedin).

Jeśli gra, która wygląda na zrobioną przez studentów podczas 48 godzinnego gamejamu, jest diamentem w faktycznym portfolio firmy to coś nie gra.

Przed inwestycją radzę prześledzić fora i dowiedzieć się ɾę o firmie bo dla mnie to wszystko jest podejrzane.
  • Re: Czy coś łączy PBGames i Art Autor: ~lucek [31.128.13.*]
    Jak dla mnie jest wiarygodna , perspektywiczna i dobrze rokuje na przyszłość
  • Re: Czy coś łączy PBGames i Art Autor: ~MikiBum [31.132.71.*]
    Jak rozumiem jesteś akcjonariuszem i zależy Ci na wysokim kursie akcji? :) Przy jakimkolwiek researchu wychodzi brak jawności co do kondycji spółki. Nie widać też żadnych informacji o produkcjach. Wszystko to wydaje się podejrzane, podejrzany też jest spam w forum który ma wypchnąć nieprzychylne posty w dół. :P

Wiem, że niektórym zależy na wzroście cen akcji, ale jednak trzymajmy się tego co jest prawdą.
    Co ɾę, mam wrażenie, że wszystkie spamowe posty mające grać na zwiększenie ceny akcji są pisane przez jedną osobę. :)
  • Re: Czy coś łączy PBGames i Art Autor: manuko [89.64.22.*]
    Krążyły plotki po rynku ze coś tam razem mogą jeszcze zrobić ale co by nie mówić to Arts ma akcje PBG po 10 gr czyli choćby z tego jest zarobiony
    Znam dobrze te spółki, i wiem że PBG słabo przędzie. Ciekawi mnie czemu ktoś tak spamuje tutaj z multikont, żeby nakręcać ludzi na tą firme. Z info które mam ktoś podający pseudonim Łapa zachęcał kiedyś ludzi do inwestowania w GetBack, co z tego wyszło?
[x]
AALLIANCE 0,00% 9,60 2025-05-16 15:00:00
ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&Բ;5 ʰź&Բ;&Բ;ٰDzԲ&Բ;&ܴ;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.