Dnia 2025-05-12 o godz. 17:59 ~Maarc napisał(a): > Przeciez opublikowali raport roczny, czegonw nim brakuje?
KNF ma prawo zawiesić spółkę której raport roczny jest bez opinii biegłego rewidenta. Biegły Rewident czeka na informacje o stanie negocjacji pomiędzy PKP PLK a Konsorcjum Nokii
Efektem końcowym prac firmy audytorskiej zatrudnionej do obowiązkowego lub fakultatywnego zbadania rocznego sprawozdania finansowego jest raport zawierający opinię niezależnego biegłego rewidenta o zbadanym sprawozdaniu finansowym. Jest to dokument elektroniczny sygnowany przez biegłego rewidenta kwalifikowanym podpisem elektronicznym. Wyróżnia się następujące rodzaje opinii: bez zastrzeżeń (niezmodyfikowana), z zastrzeżeniami (zmodyfikowana) oraz negatywną (zmodyfikowana).
Kr - bierzesz pod uwagę, że tu być może znowu dwóch kolejnych kolegów się umówiło "na gierkę" - jak w poprzednim poście? I możesz zostać zaraz zgrilowany jak Musa ... Takie czasy ;)
Dnia 2025-05-12 o godz. 20:16 ~Qbq napisał(a): > Kr - bierzesz pod uwagę, że tu być może znowu dwóch kolejnych kolegów się umówiło "na gierkę" - jak w poprzednim poście? > I możesz zostać zaraz zgrilowany jak Musa ... > Takie czasy ;)
Qbq wiem i pewnie tak jest ale czasem w dobrej wierze podpowiadam
Kuna - odnośnie jaj to o co pytasz? O te jaja na dole co masz (lub nie masz), czy o te co kura daje, czy o inne jaja Ci chodzi? Bo my z Kr zasadniczo sie nie znamy poza forum, więć nie wiem co za jaja mamy robić, wyjaśnij proszę skoro tak głęboką wypowiedź nam tu zapodałeś w związku z akcjami COMPR
Marrc nie ma za co :) Qbq my robimy jaja bo mamy akcje i czasem coś napiszemy..... Oni nie robią jaj nie mając akcji siedzą tu od lat zmieniają nicki i piszą głupoty lub okłamują wszystkich w koło. Qbq poza tym forum kiedyś widzieliśmy się jeszcze na forum Herkulesa ale poza tym nic o Tobie nie wiem.