a ten gość to jakiś ekspert, doktor prawa z Harwardu? wierzysz we wszystko co celebryci na youtube opowiadają ? każde fakty można przedstawić w taki sposób żeby gawiedź - taka jak ty w to uwierzyła. schedule jest na topie i nawet gdyby Movie miało racje to zaślepione amerykańskie inteligenty o tym nie powiedzą. dobrze że amerykańskie gimbusy nie handlują na gpw bo byśmy mieli dolne widły za widłami - a tak to mamy atak w opiniach na Steam. Mam nadzieje że Prezes w swoim czasie zadziała w tym temacie i usuną tą nagonkę nie wnoszącą nic do oceny gry.
Jestem przekonany, że pryszczaci licealiści przyklejeni do klawiatur komputerów nie są w stanie zdestabilizować działania spółki. Steam ukryje komentarze nie mające wartości merytorycznej i nie odnoszące się do jakości gry. Pomimo tej nagonki sprzedaż nie załamała się, weekendowy peak też był w normie. Za to zainteresowanie grami od Movie na pewno wzrośnie. Niezależnie od tego jak potoczy się proces, spółka będzie się rozwijać i stabilnie, systematycznie iść do przodu. Wzmożony nagon na spadki na forach internetowych czy platformie X pozwala sądzić, że jest tu wyczuwany pieniądz. Takie naganianie na spadki ma miejsce na spółkach, które mają duże perspektywy na wzrosty. Przykład Scheudele pokazuje jak duży potencjał ma taka tematyka oraz jakie są oczekiwania graczy co do tego typu gier. To bardzo optymistyczny prognostyk przed wydaniem Narcosa. Wierzę, że będzie on lepiej dopracowany niż DDS i osiągnie sukces jakiego mało kto się spodziewa. Mam też nadzieję, że moderacja nie usunie tego komentarza, bo poprzedni zniknął choć nie było żadnych podstaw by go usunąć. Poza tym, że burzył tu narrację tworzoną tu przez naganiających na spadki.