Przy 4 zł pisałem że spadnie bo premiera daleko a siana za dużo nie ma . Później pisałem o potencjalnej emisji i proszę. 95gr
Fajnie się czytało ostatnie miesiące jak ludzie widzieli tu zbieranie xd
Jak wyłożysz minimum 100 k PLN to masz szanse...
Emisja zawsze jest poniżej ceny rynkowej, kto wtedy by z niej korzystał?
Smutniejszy jest brak zachowania prawa poboru, ale życie... nie chcą najwyraźniej się rozdrabniać.
Dokladnie, perfekcyjne wyczucie czasu w syosunku tego co sie dzieje dookoła, jest to na plucie nam akcjonariuszom w twarz taka jest prawda możecie pisać co chcecie. Zdaję sobie również sprawę z tego że za trzy lata mogą być akcje po 20 zł a może i nawet po 50 tylko kto do tego dotrwa, a najważniejsze w tym wszystkim jest to że gra musi być hitem
Widzę Agnieszka że jesteś tu nowa jak interesuje cię kiedy kupowałem akcje to poczytaj kilka wątków temu Pisałem kiedy druga sprawa jest taka jak jesteś taka ciekawa kto kiedy kupował akcje to za początkuj wątek po takim tytułem może ci ludzie napiszą
Emisja miała być i jest zapowiadali to jeżeli zdecydują się na selfpub minusem jest cena emisji ale co zrobić jak kasa jest potrzebna na dokończenie i marketing z którym poza paroma zajawkami nie mogą wystartować
Z jednego potencjalnego inwestora zrobiło się 149, mają rozmach... Zdjęcia prezesa na tle MS i Sony na X, rozpalona wyobraźnia ulicy, a tu klops. Czyż by CS miał zadatki na nudną do bólu grę jak GR2. Gra dla wszystkich okazała się dla nikogo. Nic dziwnego, że Take-Two rozwiązało umowę, widząc, że idzie to w podobnym kierunku. Przecież nikt by nie zarzynał kury. GR2 po niecałym roku można kupić za około 15 zł, a nawet za 9 zł jak można przeczytać w recenzjach, więc samo to świadczy o jakości gry. Trudno, przepłaciłem 6 zł. Widocznie mam dar do przepłacania i dlatego wiszę tu ubrany razem z Wami ;D. A ten cały Wasz forumowy Anavrin to taki CIGowy justprofit? :). Zawsze przygotowany, piękne wizje i wyliczenia, tylko tamten naganiał na 35 zł a ten jeszcze nie zdążył czy gdzieś nie doczytałem, na jakie wyżyny wejdzie OML. No nic, życzę Wam, aby każdy zarobił a nawet został na dłużej z OML, oczywiście na plusie.
A wiesz, dlaczego jest maks 149 osób? Poczytaj sobie o prospektach emisyjnych i decyzji KNF. Wtedy zrozumiesz, że musieli wpisać max 149. Przypomnę, że może być również i jeden obejmujący akcje.