×ãÖDzÊÈü¹û

• a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    nieźle co ? :)
    a później się dziwią, że na giełdzie grają tylko fundy a drobni trzymają się od giełdy z daleka, a jak mają się nie trzymać skoro zostali ogołoceni z pieniędzy pod czujnym hahaha okiem KNF :)

• Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~Obserwator [46.134.126.*]
    Tutaj też wisisz na haku? Po ile kupowałeś?
  • Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~Obserwator [46.134.126.*]
    Czyli to prawda, że kupowałeś kolejną wydmuszkę i masz 90 procent strat. Sam się do tego przyznajesz.
  • Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    a po czym wnosisz, że mam akcje MedApp ? bo napisałem tu posta? na Mercatorze przy 700 zł też pewnie napisałem jak na setkach innych spółkach :)))
    MedApp obserwuje tylko z powodu podobnej branży do Inventionmed i nie mam ani 1 akcji i w obecnej sytuacji nie mam zamiaru mieć bo jedna spółka z NewConnect zwanym przez niektórych njuśmieć mi na rachunku w zupełności wystarczy.
    Baju, baju będziesz w raju. A co oznacza twój wpis z grudnia 2023: "kiedy szulernia znów bujnie kursem do 1,5". To też zainteresowanie tą samą branżą czyli branżą rajdów na wydmuszkach?
  • Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    Obserwator ty po wpisach na forach wiesz kto ma a kto nie ma akcje? Człowieku z takimi zdolnościami to ty powinieneś już dziś być milionerem :))))

ten wpis nic nie znaczy, tak jak te która np. pisałem na Mercatorze przy 700 zł znaczą, że mam Mercatora po 700 zł ?

dzieciaki ile wy macie lat?

bankier powinien wprowadzić obowiązkową rejestrację nicka potwierdzoną dwu etapowo z weryfikacją wieku i obok nicka podawać zweryfikowany wiek hahahahahahahha
  • : a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~fiÅ›per [91.215.35.*]
    a pomyśleć, że w styczniu 2022 kurs był ponad 1,5 zł :)

ale to już było i nie wróci WIĘCEJ !! jak tacy ludzie to tworzą jak Krzysztof Z. z rodziną teraz guzik to jak myślicie po co to tworzą ? żeby na Linkedin pisać że największymi obecnie sukcesami to branie udziałów w spotkaniach i targach co tyle daje ile umarłemu kadzidło przykre jest to że codziennie wywalają znikome ilości akcji bo nikt tego nie tyka jak widzi że z 2 zł zjazd jest na 14 gr i to nie koniec i jeszcze niema żadnych informacji za spółki że coś się dzieje to co może być ? 10 gr czy niżej jeszcze , czy prędzej wywalą z giełdy i to byłoby najlepsze rozwiązanie
    podwójne dolne i mamy 12 gr i jak ponowią to 10 gr i po temacie to że prokurator się za to nie weźmie KNF GPW ale na kogo liczyć jak teraz jest jawne przyzwolenie na szwindle, jaki kraj taka bananówa
  • Re: : a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~Baca [83.4.143.*]
    Niech leci na 5 grocholi ,,, dobierze się następne 100 tysi kwitów za marne grosze ,,, firma z zyskiem , nie jakiś tam bankrut , a kurs zbity do dna ... tylko brać .. !!
  • Re: : a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: akcjoinm [37.109.161.*]
    fiśper po pierwsze pisz pod swoim nickiem "keri" a nie wymyślaj nowe nicki bo to śmieszne :)

po drugie to co było w perspektywie czasu nie ma żadnego znaczenia bo giełda jest zmienna tak jak nastroje na giełdach i tych co akcje kupują, dziś na spółkę X plują a jutro będą Zarząd i spółkę wynosić na rękach i wklejać rakiety. Jesteś pewnie nie od wczoraj na giełdzie i powinieneś do doskonale wiedzieć.
    Rynek szybko zapomina co byÅ‚o zÅ‚e jak tylko pojawiÄ… siÄ™ dobre informacje. A to czy MedApp czy jakakolwiek inna spółka dziÅ› postrzegana na rynku NJU-ÅšMIEĆ jako na spółka opisywana drugÄ… częściÄ… przeÅ›miewczego czÅ‚onu NewConnect bÄ™dzie trwać dalej w niebycie czy w koÅ„cu pokaże, że jest warta ·É¾±Ä™³¦±ðÂá niż o niej piszÄ….

Nie mam akcji Medapp tylko Invention ale o MedApp sporo w ostatnim czasie było głośno, pokazywali ich flagowy produkt nawet w głównych programach informacyjnych pokazujących operacje pacjentów. Byliby słabi gdyby to nie wykorzystali i nie zaczęli na tym zarabiać a być może kiedyś projekt ten opchnąć jakiemuś inwestorowi branżowemu na dużo poważniejszym rynku niż polski rynek medyczny. Dla inwestorów np. z USA bo przy obecnej kapitalizacji spółki ok 40 mln zł to dla nich to 10 mln dolarów czyli drobnica.

O sprawie byłych udziałowców nikt niedługo nie będzie słyszał a rynek o tym zapomni tak jak zapomniał o pompach na spółkach Karkosika, Niebrzydowskiego (np. Jago), Krauze, Czarneckiego, Ciszewskiego czy Patrowicza albo znanemu tobie z wtopy na Indygo Dariusza J. ;)

• Re: : a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~fiÅ›per [91.215.35.*]
    z 13% i z 0,175 gr powrót do bazy i oczywiście czerwień bo na święta chcą na karpia zarobić co za bezprawie że można tak manipulować kursem i to kilkoma akcjami bo wolumen jest jak w kiosku ruchu o północy 157k śmiech
  • Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: akcjoinm [37.30.56.*]
    mizeria co? a miało być tak pięknie :)
  • Re: a pomyÅ›leć, że w styczniu 2022 kurs byÅ‚ ponad 1,5 zÅ‚ :) Autor: ~Robert [5.184.249.*]
    Doktor Guzik nadal u kosmetyczki
[x]
MEDAPP -0,31% 0,16 2025-05-19 15:00:00
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.