×ãÖDzÊÈü¹û

• Brak informacji o umorzeniu akcji po skupie Autor: ~LOL [94.172.28.*]
    Póki co spółka siedzi cicho w kwestii umorzenia akcji nabytych podczas skupu.

Czy firma je umorzy czy czekają nas następne decyzji spółki, które odbiją się akcjonariuszom czkawką?
  • Re: Brak informacji o umorzeniu akcji po skupie Autor: ~Free [78.8.171.*]
    LOL ty tak serio, czy się podkładasz, żeby ktoś ciebie wyśmiał? Teraz to już mnie naprawdę serdecznie rozbawiłeś:) Wystarczyło, żebyś przeczytał list do akcjonariuszy z raportu i wiedziałbyś co będzie ze skupionymi akcjami. Nie będę psuł Ci niespodzianki i nie powiem co z nimi zamierzają zrobić:)

Ja wiem, że zbliża się u Ciebie okres naganiania na spadki, no ale na litość boska przejrzyj chociaż raport, bo będziesz pisał takie rzeczy jak ten kolega od zmniejszenia przychodów w porównaniu do 2023 roku, który nie widział regularnego zysku w raportach z ostatnich kwartałów:)
  • Re: Brak informacji o umorzeniu akcji po skupie Autor: ~LOL [94.172.28.*]
    Porównywanie do tamtej osoby jest nie na miejscu.

Z drugiej strony Twoje podejście radości po tym jak spółka (wygląda na to po 3 kwartałach) zeszła do połowy zysku osiąganego w poprzednich lotach na rynku, który jednak rośnie i to ponad wzrost ogólny gospodarki jest zastanawiające.
  • Re: Brak informacji o umorzeniu akcji po skupie Autor: ~Free [81.168.186.*]
    Po pierwsze nie odniosłeś się do tego, ze się znowu wygłupiłeś. Pokazałeś, ze nawet pobieżnie nie czytasz raportu a siedzisz na forum i udajesz eksperta.

Po drugie już dałeś popisy swojej erudycji rok temu jak wieszczyłeś bankructwo i koniec spółki, po przejściu na nowy model tak więc daruj sobie teraz te gadki o połowie zysku, bo według Ciebie miało nie być żadnego. Pomijam już Twoje permanentne płacze o tym, ze jest skup a nie dywidenda. Jak sobie pomyślę, że miałbym czytać w następnym roku znowu te lamenty to mi się słabo robi.

Resumując nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo po prostu szkoda mi czasu. To mój ostatni post do Ciebie, pracuj sobie intensywnie. Ja nawet już nie będę wchodził na forum, więc masz pole do popisu, bo nikt nie będzie punktował twojej nieudolności.
  • Re: Brak informacji o umorzeniu akcji po skupie Autor: ~Cer [195.14.116.*]
    ~Free a dlaczego ty się przejmujesz jakimś chłopczykiem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Zważ na innych uczestników forum którzy doceniają twoje wypowiedzi, nie pozwól aby płytkość innych cię wyciszyła.
[x]
GAMIVO 3,77% 16,50 2025-05-12 15:28:29
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.