Takie są fakty. Ja straciłem cierpliwość chyba też jutro wszytko wyrzucam nawet pkc i do widzenia. Dramat, żenada i 100 mułu. Życzę Wam powodzenia. Osobiście nie dam rady to ponad moje siły.
Ja dokupiłem, ostatnie oceny OM co raz lepsze i dziwi mnie ten spadek przed coop, chyba nie wszyscy są świadomi co oznacza coop, też kiedyś nie miałem przy green hell. A potem skok kursu chyba o 700%. Pożyjemy zobaczymy
Przychylę sie do tego co pisze Kris. Po ostatniej aktutalizacji oceny OM wyraźnie w górę, a i sprzedaż we wrześniu najlepsza od ponad roku. Do tego całkiem udany port DFH na konsole. W perspektywie IV kw. mamy natomiast tryb co-op oraz wersję DFH na PS5. Z minusów mamy natomiast słabą sytuację gotówkową. Liczę jednak, że jakoś spółka dociągnie z planowanymi projektmi (tym bardziej że DFH jest robione bezkosztowo), a w razie czego pomoże jej PlayWay.
Nie, co-op ma być jako najbliższa aktualizacja wersji EA. Fulla oczekiwałbym w perspektywie połowy przyszłego roku (czyli ok. 2 lata po premierze EA)
A i jeszcze Urban Explorer, demo już jest od jakiegoś czasu. Tu 10 tys obrotu powoduje spadki albo wzrosty o 10%. Co do kasy, to mimo kilku projektów nie jadą na minusie.
Wg ostatniego raportu finansowego, tryb co-op ma wyjść jeszcze w tym roku.
https://www.youtube.com/watch?v=N2ONZWDrMbQ&t=2170s - bardzo ciekawy materiał dotyczący implementacji tego trybu w Occupy Marsie (w końcowej części filmiku kilka krótkich wstawek video).