×ãÖDzÊÈü¹û

• Widzi ktoÅ› ....... Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Witam. Czy widzi ktoś światełko w tunelu ? Czy raczej już tylko ciemność ? Pozdrawiam.
  • Re: Widzi ktoÅ› ....... Autor: ~Marek_Aureliusz [77.253.253.*]
    hej, nie wiem o co chodzi z tym przesuwaniem raportów. Jakby go opublikowali to teoretycznie notowania zostałyby przywrócone. Czy było tak źle, że nie ma czego publikować? tylko po co w takim razie to przedłużać w nieskończoność? przecież nie ma już żadnego majątku, który w międzyczasie można byłoby upłynnić.
    Nie wiem co o tym myśleć.
  • Re: Widzi ktoÅ› ....... Autor: ~Oszukany [188.47.121.*]
    Bo mają mega długi, których w trakcie trwania procesu restrukturyzacji komornik nie może prawnie ściągać.
  • Re: Autor: ~Marek_Aureliusz [87.205.140.*]
    sąd odrzucił układ, czy to znaczy , że to już koniec?
  • Re: moze ktos skomentuje ten raport [prosze] Autor: ~Olek [80.49.163.*]
    Moze ktos skomentowac ten raport
  • Re: Widzi ktoÅ› ....... Autor: ~olo [85.221.146.*]
    Czy coś wiadomo co ze spółką bo widzę pojawiają się jakieś ruchy delikatne czyżby się dogadali? jeśli by coś było wiadomo to chyba były by większe ruchy?
  • Re: Widzi ktoÅ› ....... Autor: ~Marek_Aureliusz [77.255.76.*]
    dzisiejszy obrót jak na tą spólkę to calkiem nieźle. Sądzę, że jest szansa a to może być początek nowej drogi. wiem też, że Prezes jest zdeterminowany by spółkę przywrócić do życia. Trzymajmy kciuki by się udało. Czekam na jakiś pozytywny sygnał, wówczas chętnie dokupię:)
[x]
AERFINANC 19,19% 0,06 2025-04-30 15:04:35
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.