Dnia 2024-05-23 o godz. 22:07 ~Irra napisał(a): > Wisi taki zapis na moim rachunku również.
Do tej pory nie moge zrozumieć jednego. Spółka nadal figuruje w KRS-sie. https://rejestr.io/krs/386579/glg-pharma Cena akcji nadal 2 zÅ‚ za sztukÄ™. Spółka wywalona z gieÅ‚dy za brak raportu kwartalnego. Jej "pseÅ‚do osiÄ…gniÄ™cia?"to: Opis dziaÅ‚alnoÅ›ciGLG Pharma SA (GLG)Spółka posiada licencjÄ™ na wyłączność, obejmujÄ…cÄ… caÅ‚y Å›wiat, dotyczÄ…cÄ… rozwoju, wytwarzania i sprzedaży produktów farmaceutycznych, opartych na technologii inhibitorów STAT3, opracowanej przez naukowców Instytutu Raka w Bostonie oraz Centrum BadaÅ„ nad Rakiem Moffitt. Dwa dofinansowania, leki opatentowane, współpraca z innymi spółkami i raptem koniec. Byle jaka spółka znika z gieÅ‚dy i robi siÄ™ wielki szum medialny, a tutaj nic. Media milczÄ…. Nikt niczego nie pisze o spółce. Dotacje przehulane, akcjonariusze z rÄ™kÄ… w nocniku, tak bardzo dobre leki wylane lub przekazane bez naszej wiedzy innym firmÄ…. SpółkÄ™ zawiesza siÄ™ z jej kapitaÅ‚em z byle powodu, a potem chce siÄ™ jÄ… zlikwidować. Akcjonariuszy ma siÄ™ w dupie i cisza. Czyżby za sznurki pociÄ…gaÅ‚ "wielki brat zza oceanu." To sÄ… tylko moje spostrzeżenia i sugestie. Może Wy wiecie ·É¾±Ä™³¦±ðÂá, czego ja nie wiem? Serdecznie pozdrawiam.