>Niska płynność
>Nie wiadomo czy firma będzie w stanie się finansować do czasu następnej premiery (stąd emisja > swoją drogą po ogłoszona po 1.5zł przy kursie 4.0)
>A jeÅ›li to siÄ™ uda to czy tym razem sprzedadzÄ… ·É¾±Ä™³¦±ðÂá egzemplarzy niż Urugana.
Na chwilę obecną inwestować tutaj ciężko, można spekulować / bawić się w bieda VC.
Osobiście ograłem Urugana i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zarówno mechaniką jak i grafiką. Grało mi się dość przyjemnie. Niestety gra w tak niszowym gatunku, że nie trafiła do szerszego odbiorcy.
Mam pakiet (chwilowo -50% xD), którego nie planuję jednak zwiększać bo to jednak spekulacja średnio terminowa pod premierę Friendshipa - to że, spadło nie oznacza, że nagle stało się lepszą ofertą.
Dzięki za tak rzetelną radę. Rzadko to się zdarza na forum. Ostatnie debiuty gamingu na NC przynoszą tylko straty. Inwestowanie w gaming to loteria a ja hazardzistą nie jestem
Dramat akcjonariuszy trwa. Kto pozbywa się tej gwiazdy gamingu? Czyżby ktoś już coś wiedział co dalej z tym wynalazkiem do dojenia akcjonariuszy kasy.?