Czy ktoś z forumowiczów coś wie na temat dalszej działalności bitcenter ? Oszukali dziesiątki albo i setki tysięcy !! osób na niesamowite pieniądze. Wiem że funkcjonują nadal, zmienili tylko nazwę. Te same Tomki, ci sami Kamilowie, Roberci, do tego Wandy i inne osoby że wschodnim akcentem tam są zatrudnione. nie zmienili kadry która okrada. Dzwonili do mnie ostatnio podszywając się pod blockchein twierdząc że z roku 2021 mam do wypłacenia pieniądze które właśnie w bitcenter wpłacałem. Wiem że to scan, konsultowałem się z prawnikami i ekspertem od rynku Forex.
Uważajcie, robią straszne znów przekręty!!
slixpax - nie ma rady. Jeśli zostałeś oszukany i miałeś z nimi styczność, to nie dość że nie oddadzą Ci żadnych pieniędzy, to jeszcze jeśli udostępniłęś im swoje dane osobe, a nie daj boże jeszcze dane dokumentu tożsamości, to dodatkowo ukradną pieniądze z firm pożyczkowych podszywając się pod Ciebie. Jedyne co mogę Ci polecić, to zgłoś się pilnie do kancelarii prawnej, niech adwokaci złożą zawiadomienia, pozgłaszają gdzie się da wnioski o wstrzymania, ujawnienia danych itp ... inaczej zostaniesz z niczym a do tego jeszcze z długami na wiele lat. Korzystałem z kancelarii adwokata p. Zawady, mogę polecić. Jego namiar: 575002927.
z ciekawości czasem zaglądam i patrzę czy ta zgraja jeszcze działa na rynku, jak się okazuje tak!, masakra!!! miałam z nimi do czynienia jeszcze w 2019 roku, w tedy pomagał mi wspólnik pana Zawady, znam znam , mogę polecić bo miły gość i ogarnięty, można było spokojnie pogadać, wszystko wyjaśniał, w sumie taka bezpieczna atmosfera u nich była , a to kurcze dość ważne dla mnie było po tym ci brokerzy nawyrabiali u mnie, ale to że dalej oszukują, to że dalej ludzie się w to głó*** wciągają, to szok, przecież wszędzie głośno o nich, wiadomości, internet, reportarze, ludzie z każdej strony są ostrzegani, wszędzie jak się napisze bitcenter to aż wali na czerwono ostrzeżeniami ...
bitcenter ma nową domenę i nową nazwę, to napmarkets.com - uważajcie na nich, mają dokładnie ten sam styl i schemat działania, pomoc przy inwestycjach, bonusy pieniężne - gdzie piorą kasę od innych oszukanych - a na koniec też nic nie można wypłacić !!
mnie zrobili na kantorze i wymianie na bitcoiny, przelali sobie moich środków 2,0054 bitcoina i teraz chcą jakiś prowizji żebym im zapłacił za ich przelanie, ale ja nie inwestowałem, nie grałem, tylko legalnie zakupiłem walutę, wariactwo !! bitcenter i uni-co - bo to ta sama szajka z tymi samymi ludźmi, nic nigdy dobrego z nimi nie wyjdzie !!
Jeśli tak jest jak piszesz, że działają ciągle to ja sie pytam gdzie jest policja, inne służby krajowe oraz europejskie które powinny się tym zajmować ?