Panowie o czym Wy piszecie ,jaka manipulacja?. Pisałem już nie raz , mało płynna spółka,to i cuda z kursem można zrobić,co zresztą widać. Zacznijcie kupować,to kurs będzie w innym miejscu,a tak to powolna obsuwa.
Tu już obsuwa dawno nastąpiła. Ciekawi mnie, co by się stało, gdyby paru "odważnych" postanowiło kupić łącznie 20-30K akcji. Czy byłaby jakaś reakcja "ustawiacza" dziwnych zleceń po 200 szt.?
Oczywiście to zgaduj,zgadula,ale jak by nadal nie było popytu to znowu zjazd,ale z wyższych poziomów.Ale fakt ,faktem że od zawieszenia kursu zainteresowanie spółką spadło totalnie to i magik z 200 akcjami robi z kursem co chce.Jestem tu zatankowany pod korek i nie chcę się bawić,ale można kurs szybko podnieść,ale czy utrzymać przy takim akcjonariacie to już inna sprawa.
Można podnieść kurs po to żeby znowu zjechał i znowu zostać na haku .. do wzrostów jest potrzebny stały dopływ kapitału a to będzie możliwego tylko wtedy gdy się okaże że finv odzyska spoko bo w żadne SPACE nie wierzę to bajki tak jak bajką była nowa strategia o której Prezes miał poinformować
To nie żadna spekulacja i nikt nic nie zbiera to zaplanowana akcja przejęcia udziałów SPOKO I IGS .... trzeba być ślepym żeby nie widzieć co się dzieje Prezez z resztą zarządu przekazał wszystko co miał Finv do GDP.AB nie inkasując za to ani złotówki..spoko w tej chwili z 1mln użytkowników i strukturą na całym świecie jest warte majątek a IGS około 100mln w obu tych firmach finv miał prawie 100% teraz nie ma NIC ... za to pewnie ludzie z finv szykują sobie spadochrony ewakuacyjne bo swoją dole od GDP.AB dostaną a my zostaniemy z wielkim G ... TO JEST STRATEGIA O KTOREJ ZAPOMNIAŁ PREZES NAPISAĆ ... wprowadzenie udziałów i zniszczenie finv bo wtedy nie będzie roszczeń do GDP.AB o zapłatę... a Wy bredzicie o analizie technicznej wybiciach i czekacie na mistyczne SPAC które jest taką samą bujdą dla naiwnych co nowa strategia o której prezes zapomniał.... czekacie dalej w krainie utopii i przyszłych wzrostów aż usłyszycie ze takiej firmy jak finv już nie ma ...
Gas sprzedałeś swoje udziały już ? czy tylko innych namawiasz do tego? bo nie rozumiem? skoro tu już nic nie będzie tylko jeden wielki wał....to po co czekać ? 180k na kupnie czeka kto wie ilu jeszcze chętnych się znajdzie ? wyskakujesz i masz parę zł uratowane.... lepiej niż czekać do 0
Już wiele razy pisałem NIE SPRZEDEM ANI JEDNEJ AKCJI z 150k teraz to jest g warte więc zatrzymam na pamiątkę albo będę liczył że kiedyś jak ich prokuratura weźmie za D to spoko wróci do Finv a Finv trafi w uczciwe ręce.. to moje przemyślenia jak nie to stracę wszystko jak wielu na tej grupie TAK TO TRUDNO ZROZUMIEĆ...
Ja akurat zainwestowałem w projekt spoko mnóstwo kasy i mnóstwo czasu i boli mnie ze primo ktoś mnie oszukał secundo ktoś zniszczył finv w który wierzyło wiele osób i każdy z nas przy uczciwym podejściu zarzadu zarobiłby bardzo dużo... boli mnie też to że jest kupa ludzi którzy mają klapy na oczach i będą się klepać po ramieniu do samego końca.... tu jedyna możliwość to wspólne działanie bo inaczej wszyscy będziemy pukać w drzwi z napisem firma w trakcie upadłości prezes nieosiągalny...Czy tego chcemy ???