BALTICON w raporcie za IVQ wykazał znaczne zapasy kontenerów !!! Patrząc na sytuację na Świecie to może być strzał w dziesiątkę !!! Rozbili bank ???
Dnia 2022-03-11 o godz. 09:22 ~OBSER napisał(a): > BALTICON w raporcie za IVQ wykazał znaczne zapasy kontenerów !!! Patrząc na sytuację na Świecie to może być strzał w dziesiątkę !!! Rozbili bank ???
Raport ukazał się 15 lutego 2022 r. Co się wydarzyło na kursie akcji? Śmieć spadł na 10 zł o czym pisałem jak było ponad 20 zł
Abc, a widziałeś jak ostatnio wygląda NC ??? Dla porównania masz ATCCARGO też się nic nie dzieje, brak płynności. W dłuższym okresie powinno być bardzo dobrze na Balticonie.
Dnia 2022-03-11 o godz. 10:01 ~OBSER napisał(a): > Abc, a widziałeś jak ostatnio wygląda NC ??? Dla porównania masz ATCCARGO też się nic nie dzieje, brak płynności. W dłuższym okresie powinno być bardzo dobrze na Balticonie.
Pod koniec tego roku minie 8 lat od scalenia akcji tego śmiecia. Ile zarobili drobni akcjonariusze na tym śmieciu? Nic. Kto kupuje tego śmiecia jest dawcą kapitału i będzie tu wisiał przez kolejne lata lub odda ze stratą. Tak działa Zarząd na czele z pseudo prezesem, który nie dotrzymuje słowa.
Daję szansę kierownictwu - nabywszy 1500 sztuk tej perły.
Przy okazji witam starych wyjadaczy. Spróbuję na tym papierze zarobić :)))))))
Pozdrawiam
Dnia 2022-03-11 o godz. 16:15 ~Zus napisał(a): > Daję szansę kierownictwu - nabywszy 1500 sztuk tej perły. > > Przy okazji witam starych wyjadaczy. Spróbuję na tym papierze zarobić :))))))) > > Pozdrawiam
Jak kupiłeś przy obecnej cenie i masz odrobinę cierpliwości to spokojnie zarobisz ! Pytanie ile ? Kilkadziesiąt, czy może 100-200%. Powodzenia !!!
Dzisiaj coś tam jeszcze dobierałem. Widzę, że i tu jest ustawiony automat - 167 akcji było na sprzedaż po 12 (skusiłem się) i chwilę po tym 167 na kupnie - też po 12.
Przerabiałem ten temat ;) Jak się tak utrzyma na poziomie 12-13 zł to też dokupię trochę akcji. Na razie się angażuje z kasą w Bowim. Powodzenia !!
Przyjdzie czas to BALTICON zaskoczy. Zrobić tutaj 20 zł to nie problem. Jest szansa, że w maju przebijemy poziom 20 zł. 16 mają będzie publikacja raportu za I kwartał 2022. Pomimo sytuacji na Ukrainie, spodziewam się bardzo dobrych wyników. Czas pokaże czy spółki z NC będą grane. Wygląda na to, że papier został wyprzedany.
ZabraÅ‚em wiÄ™kszość z 12,5zl, tym samym mam ·É¾±Ä™³¦±ðÂá papieru niż Pan Tomasz Sz.
Nie było to trudne ani kosztowne.
TrochÄ™ siara moim zdaniem.
No ale ja siÄ™ nie znam.
Zus spoko, że zbierasz dobrą fundamentalnie spółkę ale zostaw cos dla mnie. Przelew idzie na jutro, cos bym dobrał za 12-13 a Ty wszystko czyścisz.;-) Pozdrawiam
idź pozbieraj DETALION GAMES dla odmiany, tam tez arkusz dziurawy, spoleczka sie odradza a teraz jest warta marne 4,8 mln. kap. Przejecie przez MOVIE GAMES+dokapitalizowanie+porting-house całej grupy MOVIE. Potencjał na kilkaset % UP.