Papier wogóle nie uczestniczył w hossie w latach 2020-21 ,więc może w końcu zostanie zauważony po tak dobrych wynikach. Chętnych w arkuszu na sprzedaż brak ,bo tu tak jak ja ,większość brała powyżej 1,50 i przy 2 ,oraz powyżej 2 zł ,więc nie chcą sprzedawać papieru ze stratą , zwłaszcza teraz jak firma się rozwija w dobrym kierunku ,co widać po wynikach .Kto miał oddać to już dawno oddał teraz warto papier trzymać ,bo może ruszyć jak na innych z małymi pakietami w wolnym obrocie . Czas na wzrosty chyba nadszedł wielkimi krokami .Powiem wam ,że kiedyś miałem columbusa po 0,35 zł ,więc miałem nosa ,tylko że mi kasa była potrzebna i po 3 miesiącach sprzedałem .Teraz kasy nie potrzebuje i na pewno ze stratą nie sprzedam .Jeszcze mobruk ładnie mi się trafił po 37 zł kiedyś .
Taka jest giełda, daje zarobić bardzo cierpliwym, ja kiedyś miałem Optimusa po 0,70 (obecnie CDR po 180, a był przecież i po 400) :)) Wracając do Lokat, to obecnie bardzo dużo się buduje, ludzie coraz chętniej wyprowadzają się poza miasto, a takie domki modułowe z drewna mogą być przebojem z uwagi na mocno konkurencyjną cenę w porównaniu do co raz droższych budowanych metodą tradycyjną (ciągły wzrost materiałów budowlanych).
Wystarczyło by ,trochę ɾę komunikatów od firmy ,takich jak nowe projekty ,przyszłe projekty ,zakończone projekty i wogóle co w firmie się dzieje!!!.
Dzięki komunikatom bardziej spółką będą się interesować inwestorzy ,a to wzmorzy obroty i zainteresowanie . Dobrym przykładem swego czasu był Harper jak tydzień ,w tydzień o czymś informował ,a notowania pięły się niesamowicie w górę każdego dnia .Dobre miały też branie spółki konopne i gier komputerowych dzięki komunikatom swego czasu . Wystarczyło ,że jedna coś ciekawego podała ,a i tak wszystkie szły do góry i tak na przemian każda z tych coś co jakiś czas podawała ,a zapierdzielały wszystkie do góry. W budowlance niestety to tak nie działa ,więc firma musi zacząć ɾę informować inwestorów ,dzięki czemu by wzrosło zainteresowanie i płynność .To jest tylko i wyłącznie moje zdanie i moja opinia ,więc jeśli Prezesowi zależy na wzroście wartości swojej firmy to proszę wyciągnąć wnioski chociażby z konkurencyjnej małej firmy eco5tech .Ostatnio dużo komunikatów podają ,a obroty jak i ruchy w górę są olbrzymie.
Czemu coraz żadziej piszecie i przez to coraz żadziej są odświeżane ciekawe wątki . Przecież to też jest ważne, aby zainteresować innych inwestorów na forum i zwrócić ich uwagę na spółkę na ogólnum forum .Ja póki nie pójdę spać to co jakiś czas dziś dodam kilka wpisów, aby odświeżyły się starsze wątki ,bo warto zwrócić uwagę na spółkę na forum !!! .Życzę dużych zysków
ZNANY ANALITYK NA PEWNEJ STRONIE NAPISAŁ:
najbardziej spektakularne sukcesy giełdowe osiągnąłem zawsze na akcjach takich firm, które w chwili, kiedy je kupowałem przynosiły straty. Ale kiedy spółki te znowu zaczęły osiągać zyski (…), kursy ich akcji ostro szły do góry !!!.
PRĘDZEJ ,CZY PUŹNIEJ KURS PUSZCZĄ DO GÓRY.
Jak przejdziemy na ciągłe, teraz trwa powolne i mozolne zbieranie tej niewielkiej ilości akcji. Sam co jakiś czas podbieram, jak coś mi wpadnie na konto po udanej transakcji.
INFO -Miesięczny przychód z tytułu najmu kształtuje się na poziomie 45 000 zł netto miesięcznie. Spółka nie wyklucza sprzedaży w przyszłości aktualnie wynajmowanej części budynku o powierzchni 595 m2, a potencjalny przychód z tytułu przyszłej transakcji szacuje na kwotę 6.545.000 zł.
Trzeba czekać na wyniki ,które za niedługo opublikują ,bo przez Putina zainteresowanie znikło ,a dwóch jeden przed drugim w arkuszu zleceń wystawia na 0,63 akcje .
Dlaczego ktoś małym pakietem zaniżył przed wynikami ,które mają się ukazać jutro w poniedziałek .Ostatnie raporty były świetne więc trzeba trzymać papier ,bo z takimi raportami i takim ff to już dawno powinniśmy przebić historyczne szczyty .
Zacznie się hossa to 2 zł będzie ,albo I ɾę z tak małym ff tak jak na Telesto ,albo Vee ,a ty skoro nie jest to papier dla ciebie to nie trać czasu na pisanie .