×ãÖDzÊÈü¹û

• Wtorek Autor: ~Adas [91.123.188.*]
    Jak wtorek ? Przeskok na ATENDE czy jeszcze trochę pójdzie do góry?
  • Re: Wtorek Autor: ~Legolas [83.26.158.*]
    Dopiero co ruszyło z kopyta po długiej konsolidacji.Niską kapitalizacja w stosunku do atende i wielkości umowy. Wybicie górą i miało by się skończyć na jednej białej świecy po takich informacjach i dwóch godzinach handlu po info głównie widełki wątpię. Pamiętaj że to był piątek a piątki zazwyczaj są słabe bo ludzie często wolą z kasą na wekeend zostawać a tu taki wzrost. Przed te trzy dni wolnego wiele osób poczyta o Sevenet i we wtorek obstawiam dalsze wzrosty i atak na szczyt na 4.9zł.Ale jak będzie okaże się w przyszłym tygodniu.
  • Re: Wtorek Autor: ~Adas [91.123.188.*]
    Za parę tygodni na pewno ok, ale co do wtorku to mam wątpliwości. Zobaczymy
    Wiadomo to jest giełda będzie jak sobie zażyczy sternik.Ktoś to dwa razy w piątek przez widły przeprowadził. I otworzył jeszcze na godzinę handlu. We wtorek zobaczymy czy po to żeby jeszcze skupić czy wywalić przed weekendem. Patrząc na ilość wpisów na forum to widać że tu spekuła jeszcze nie weszła.Więc nawet jakbym chciał wywalić to bym ulice tu wciągnął dalszymi wzrostami. Patrz inne spółki. Jeden dzień wzrostów to za mało. Ale jak będzie czas pokaże.
  • Re: Wtorek Autor: ~wisielec [188.127.28.*]
    Osobiście jestem ulica (bo jestem od piątku). Co prawda nieco za optymistycznie przeczytałem komunikat i nieco zbyt impulsywnie kupowałem w piątek - ale mimo, że szacuję kurs mniej optymistycznie, to jednak nadal ten kurs szacuję o wiele procent wyżej niż był w piątek.
    Zatem - mam nadzieję, że będą wzrosty
    Umowa super największa albo jedna największych. Szukałem dwa lata wstecz i najwyższa była na kilkanaście milionów a tu jest na ponad 26 mln i może być dodatkowe 5 mln plus info o dywidendzie. Więc jutro dalsze wzrosty.
  • Re: Wtorek Autor: ~Adas [91.123.188.*]
    Wzrost byłby pewien gdyby nie to że to praktycznie umowa ATENDE.
  • Re: Wtorek Autor: ~Ex [83.28.235.*]
    Chyba nie.
[x]
SEVENET -0,87% 2,27 2025-05-19 17:00:00
±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;³ú²¹&²Ô²ú²õ±è;5 ±Ê°ù³ú±ðÂá»åź&²Ô²ú²õ±è;»å´Ç&²Ô²ú²õ±è;²õ³Ù°ù´Ç²Ô²â&²Ô²ú²õ±è;&°ù²¹±ç³Ü´Ç;

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.