Dosłownie ta sama mecenaska mi pomogła. Jej pomoc jest nieoceniona. Sprawa o podobnym podłożu tylko inna platforma bo Performance investment. Wiem że jest dużo osób które tak jak zostało oszukanych. Nie raz już się spotkałam ze wpisami na ich temat. (niestety dopiero jak już straciłam) Pewnie jak większość osób dopiero po fakcie zaczęłam bardziej szukać informacji na ich temat, bo tak to wierzyłam w to co mi przesyłali. Dowiedziałam się też że mają różne strony i linki, można się zdziwić ile tego jest investment-pte.com , user.desc-account.org / wt.desc-account.org, wt.desc-acc.com, user.client-desk.co, user.client-desk.org
user.desc-account.pro, wt.desc-account.pro, user.desc-account.co, wt.desc-account.icu, user.desc-account.icu performanceinvestpte.com, user.desc-acc.com, To pewnie nie jest wszystko ale na prezłomie kilku miesiecy spotkałam się z tymi stronami.
Okropne to jest co ci "ludzie" robią innym. Nie poddawajcie się bo można zawalczyć. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie osoby do pomocy